Ιταλία

Βιέρι: «Σήμερα απλά χρειάζεσαι ένα καλό Instagram για να θεωρείσαι καλός επιθετικός»

Στα social media αποδίδει την αναγνώριση της ποδοσφαιρικής ικανότητας της νέας γενιάς ποδοσφαιριστών ο Κριστιάν Βιέρι.

Με τη νέα γενιά επιθετικών αλλά και με το... Instagram φαίνεται πως «τα έχει βάλει» ο παλαίμαχος στράικερ Κριστιάν Βιέρι.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Deejay», ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός μίλησε για το Instagram και πως... αυξάνει τις «μετοχές» ενός επιθετικού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν την εποχή αρκεί να έχεις ένα καλό λογαριασμό στο instagram για να είσαι επιθετικός. Δεν χρειάζεται πλέον να πετυχαίνεις 30 γκολ και να σκοράρεις κάθε Κυριακή».

«Παλαιότερα, αν δεν σκόραρες, κλεινόσουν στον εαυτό σου και σκεφτόσουν τι λάθη έκανες και προσπαθούσες να βελτιωθείς. Αυτό δεν συμβαίνει πια. Εμείς, η γενιά μου, ειδικά οι επιθετικοί, ήμασταν άρρωστοι για γκολ», συμπλήρωσε ο θρύλος της Ίντερ.

Ο Βιέρι, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα 15 συλλόγων- μεταξύ αυτών η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λάτσιο, η Ρόμα, η Ίντερ και η Μονακό, δεν δέχεται τις συγκρίσεις μεταξύ του ίδιου και του Μάουρο Ικάρντι, τονίζοντας: «Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Εγώ ήθελα να τσακώνομαι με όλους. Έβαλα σχεδόν 140, ή και περισσότερα, γκολ στη Serie A, και τα θυμάμαι όλα, ακόμα και τις χαμένες μου ευκαιρίες».

Παρά την στάση του απέναντι στη νεότερη γενιά, ο «Μπόμπο» δεν είναι ξένος με τα social media, Καθώς έχε 1,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, τη στιγμή που ο Αργεντινός άσος της Ίντερ έχει 4,1 εκατομμύρια.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x