Champions League

Βιλένα: «Μας έχει μιλήσει ο Μπεργκ για την ατμόσφαιρα»

Μόνο για τη νίκη θα παίξει στο Καραϊσκάκη η Κράσνονταρ, σύμφωνα με όσα είπε ο Τόνι Βιλένα, ενόψει του πρώτου ματς με τον Ολυμπιακό, για τα playoffs του Champions League.

Ενήμεροι για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη είναι οι παίκτες της Κράσνονταρ, καθώς τους μίλησε σχετικά γι’ αυτό ο Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε ο Τόνι Βιλένα ενόψει του πρώτου ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη ρωσική ομάδα, για τα playoffs του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Βιλένα:

Για το αν θέλει να σχολιάσει το ενδιαφέρον που υπήρξε στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό: «Αυτά είχαν γίνει στο παρελθόν, τώρα είμαι παίκτης της Κράσνονταρ και ελπίζω να κερδίσουμε αύριο».

Για το αν νιώθουν βαρύ το πρόγραμμα επειδή αυτό θα είναι το έκτο ματς σε 18 μέρες: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε καλή αποκατάσταση, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για το αν τους έχει μιλήσει ο Μάρκους Μπεργκ για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Ελπίζω να σκοράρει αύριο. Μας έχει μιλήσει, μας έχει πει ότι ο κόσμος είναι πολύ καλός και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία. Μακάρι να βάλει γκολ και να νικήσουμε».

Για το αν υπάρχει πίεση και πώς την αντιμετωπίζουν: «Δεν υπάρχει πίεση, έχουμε καλή φόρμα, αυτό μετράει. Θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη, θα παίξουμε ο ένας για τον άλλον και δεν θα επηρεαστούμε από το ότι δεν είμαστε τόσο έμπειροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x