Euro 2016

Βίλμοτς: «Αφήνω τον Ναϊνγκολάν να καπνίζει»! (video)

Ένα βίντεο που δείχνει τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να κρατάει ένα πακέτο τσιγάρα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο προπονητής του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις.

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο στο οποίο ο Ράτζα Ναϊνγκολάν κρατάει περιχαρής ένα πακέτο τσιγάρα. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν βλέποντας τον άσο της Ρόμα να «μαρτυρά» χωρίς ενδοιασμούς ότι καπνίζει κατά την διάρκεια του Euro και όχι μόνο.

Ο 28χρονος μέσος που διακρίνεται για τα τρεξίματα και τις αντοχές του, φαίνεται ότι έχει... αδυναμία στο κάπνισμα και για αυτό είναι ενήμεροι τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και ο προπονητής του, Μαρκ Βίλμοτς!

Ερωτηθείς για την βλαβερή συνήθεια του παίκτη του, ο Βέλγος τεχνικός απάντησε στους δημοσιογράφους: «Ναι, καπνίζει. Είναι μία συνήθεια που έχει εδώ και καιρό και δεν είμαι εγώ αυτός που θα του πει να σταματήσει. Είναι δικό του το σώμα. Αν στο γήπεδο κάνει αυτά που θέλω, τότε εγώ δεν έχω πρόβλημα. Απλώς πάντα φροντίζουμε να του δίνουμε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι, ώστε να μην ενεργοποιείται ο συναγερμός καπνού».

Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει γίνει viral:



Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x