Κύπελλο Ελλάδας

Βήμα πρόκρισης για τον Αστέρα

Πήρε προβάδισμα στα Χανιά ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με τον Τασουλή σκοράρει ξανά και έκανε σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Διπλό»ο Αστέρας και... καρφί για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια και έκαναν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Τασουλής πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 51ο λεπτό με δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό, στο οποίο δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Μαντζάρης.



Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του 28χρονου μπακ-χαφ σε δύο αγώνες, καθώς είχε σκοράρει δις στο παιχνίδι με τη Λαμία για το πρωτάθλημα. Συνολικά ανώτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι, αλλά η ομάδα των Χανίων θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Νίλι στο 75', αλλά αστόχησε μέσα από την περιοχή. Ο Αστέρας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 12', αλλά ο Χαουρέγκι έστειλε την μπάλα λίγο έξω με κεφαλιά.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ραχμάν, Νιαυραδάκης (Λεϊρία 65'), Τσαμούρης, Σάαντο, Μποτσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (Καραγκούνης 65'), Λεωνιδόπουλος, Μιγκέλ, Νίλι, Παπαδόπουλος (Λουκίνας 77').

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Κώτσιρας (76' Ριέρα), Παναγιώτου, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Ιγκλέσιας (Τασουλής 17'), Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο, Κρέσπι (Δουβίκας 65'), Χαουρέγκι.

Τα highlights

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x