Ισπανία

Βινίσιους: «Δεν περίμενα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα στη Ρεάλ»

Σε «πελάγη ευτυχίας» πλέει ο Βινίσιους Τζούνιορ στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν περίμενε να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στη νέα του ομάδα.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Βινίσιους Τζούνιορ σε συνέντευξή του στην «Globοesporte», όπου υποστήριξε ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι άλλαξε πλήρως παραστάσεις μόλις στα 18 του.

Ο ανερχόμενος Βραζιλιάνος ξεκίνησε τη σεζόν στη δεύτερη ομάδα των «μερένχες», την Καστίγια, και σιγά σιγά ενσωματώθηκε με την πρώτη ομάδα.

Πλέον, παίρνει ολοένα αυξημένο χρόνο συμμετοχής με τον Σαντιάγκο Σολάρι και το μέλλον φαίνεται πως του ανήκει.

«Ούτε εγώ, ούτε το επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε η οικογένεια μου είχαν φανταστεί αυτό το ξεκίνημα», αποκάλυψε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα ο νεαρός άσος.

«Πήγαμε στην Ισπανία έχοντας στο μυαλό μας ότι θα περάσουμε ένα χρόνο προσαρμογής, αλλά το πετύχαμε πολύ γρήγορα», πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος να ξεκινάω βασικός και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι όλες τις ευκαιρίες που μου δίνει η Ρεάλ Μαδρίτης», συνέχισε.

«Στην Καστίγια με βοήθησαν αρκετά για να κάνω το επόμενο βήμα και με τον Σαντιάγκο Σολάρι στην τεχνική ηγεσία, βρίσκομαι πάντα στην αποστολή και παίρνω αρκετά λεπτά συμμετοχής».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x