Ισπανία

Βινίσιους: «Πάντα ονειρευόμουν να φορέσω τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου» (vid)

Δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βινίσιους, καθώς το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Ντεμπούτο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε ο Βινίσιους απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που όπως δήλωσε μετά τη λήξη του ματς δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Ο 18χρονος άσος μπήκε ως αλλαγή τρία λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του μαδριλένικου ντέρμπι, παίρνοντας τη θέση του Καρίμ Μπενζεμα: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που έκανα το ντεμπούτο μου με την φανέλα της Ρεάλ. Από πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή, να φορέσω τη φανέλα της κορυφαίας ομάδας του κόσμου και είμαι ευγνώμων που αυτό συνέβη», δήλωσε.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή αυτή και το ότι φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω», τόνισε το αναδυόμενο ταλέντο των «μερένχες».

Τέλος, έσπευσε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να βελτιωθώ στις προπονήσεις, από τους συμπαίκτες μου μέχρι και τον προπονητή μου, Χουλέν Λοπετέγκι».




Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x