Champions League

Βλαχοδήμος: «Να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»!

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την άποψη πως εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν το 100% από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο 24χρονος πορτιέρε των «αετών» τόνισε πως η ομάδα του Λουτσέσκου είναι άκρως ποιοτική και ότι δεν περίμενε να αντιμετωπίσει ελληνικό σύλλογο σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου:

«Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι αυτά τα ματς έχουν την ίδια δυσκολία με εκείνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να βγούμε αλώβητοι από αυτή την πρόκληση. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα αντιμετωπίσουμε ελληνική ομάδα σε αυτή τη φάση, όμως είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το ότι έφτασε μέχρι εδώ ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x