Ελλάδα

Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και τη νίκη»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά το τέλος του αγώνα με την Φινλανδία.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά το τέλος αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Φινλανδία μίλησε στην κάμερα του Open για το νικηφόρο ντεμπούτο του.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για το γεγονός πως αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομοσπονδίας για να διευθετηθούν τα διαδικαστικά και να μπορέσει να αγωνιστεί άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην κάμερα του Open:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που φτιάξαμε τα χαρτιά τόσο γρήγορα. Σε όλα τα άτομα. Χαίρομαι που έκανα το ντεμπούτο μου και κερδίσαμε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τι πρέπει να κάνουμε για τη διαδικασία, για τα χαρτιά και τη FIFA. Χαίρομαι που το καταφέραμε σε μικρό χρονικό διάστημα να φτιάξουμε αυτά τα χαρτιά και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ τώρα. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Σε ένα γήπεδο που δεν ήταν τόσο καλό. Θέλαμε και το 2ο γκολ αλλά έχει σημασία ότι κερδίσαμε. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Όλοι μας είμαστε καλοί παίκτες. Να πιστέψουμε όλοι στους εαυτούς μας. Κάναμε μία καλή αρχή. Να ακούμε τον κόουτς, να τρέχουμε και να προσπαθούμε όλοι για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x