Ισπανία

«Βλέπει» Καμαβινγκά ως… αντί-Πογκμπά η Ρεάλ

Την περίπτωση του Εντουάρντο Καμαβινγκά εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί με την Ρεν.

Στενά παρακολουθεί τον Εντουάρντο Καμαβινγκά η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του με την Ρεν.

Ο 17χρονος Γάλλος αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και στο πρόσωπο του βλέπουν στην «βασίλισσα» έναν νέο Κασεμίρο, καθώς έχουν κοινά χαρακτηριστικά.

Το επόμενο βήμα του μικρού είναι να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν ότι είναι ο παίκτης που χρειάζεται, ώστε να ξεχάσει τον διακαή πόθο του, τον Πολ Πογκμπά.

Ωστόσο, κάποια επίσημη πρόταση δεν έχει υπάρξει ακόμα, με την Ρεάλ απλά να ζυγίζει τις επιλογές της. Πάντως, αν θελήσει να κάνει δικό της τον Καμαβινγκά θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την ισπανική «MARCA»

Επιπλέον, το ότι έχει γαλλικό διαβατήριο, ενώ έχει γεννηθεί στην Ανγκόλα, βοηθάει πολύ τους «μερένχες», καθώς έχουν ήδη στο ρόστερ τρεις μη Ευρωπαίους παίκτες (Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μιλιτάο) που καλύπτουν τις θέσεις που δικαιούται η κάθε ομάδα.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x