Γερμανία

«Βλέπει» Κένεντι για… αντί-Μπέρνατ η Μπάγερν

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο Χουάν Μπέρνατ θα αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, με τον Κένεντι να αποτελεί έναν από τους υποψήφιους να καλύψουν τη θέση του.

Προετοιμάζει ήδη το έδαφος η Μπάγερν Μονάχου, αναφορικά με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Χουάν Μπέρνατ από το ρόστερ της, σύμφωνα τουλάχιστον με το «Kicker». Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού, οι Βαυαροί έχουν εντοπίσει στο πρόσωπο του Κένεντι τον διάδοχο του Ισπανού αμυντικού…

Ο Μπέρνατ έχει συμβόλαιο με τη Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όμως οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί αρκετά, από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μόναχο. Με αποτέλεσμα να σκέφτεται την πρόωρη αποχώρηση.

Ο Κένεντι, στον αντίποδα, έπαιξε φέτος στην Νιουκάστλ, όντας δανεικός από την Τσέλσι, μετρώντας 13 ματς, δύο γκολ, άλλες τόσες ασίστ, ενώ είχε και τρία δοκάρια στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τους «μπλε» και σίγουρα θα κοστίσει… κάτι παραπάνω στην ομάδα του Γιούπ Χάινκες προκειμένου να τον αποκτήσει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x