Stoiximan Super League

«Βλέπει» Κριστιάν ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Κριστιάν Μπαρόνι – που έμεινε ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ και έχει προταθεί – φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ! Σύσκεψη για μεταγραφές, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League, πως η ομάδα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο οι ιθύνοντες του συλλόγου πραγματοποίησαν σύσκεψη για τις προσθήκες που θα υπάρξουν, ύστερα και από τη μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν οι κ.κ. Σαββίδης, Βρύζας και Αναστασιάδης, οι οποίοι συζήτησαν για τις τελευταίες «πινελιές» που θα υπάρξουν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ώστε να είναι ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ψηλά στη σχετική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται ο Κριστιάν Μπαρόνι! Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση, με τον Βραζιλιάνο χαφ να έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ και έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς.

Ο 31χρονος παίκτης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στον τουρκικό σύλλογο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει «γεμάτες» χρονιες. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 22 ματς, είχε 5 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Σίγουρα, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αλλά με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ θα έλυνε αρκετά προβλήματα στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το θέμα της υπογραφής του νέου συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, αν και εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο διεθνής επιθετικός τα είχε βρει σε όλα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Ίσως σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις και σε αυτή την υπόθεση.

Δείτε τα κατορθώματα του Κρίστιαν



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x