Stoiximan Super League

«Βλέπει» ξανά Εντουάρντο ο Σίλβα (vids)

Την περίπτωση του Κάρλος Εντουάρντο φαίνεται πως εξετάζει εκ νέου ο Μάρκο Σίλβα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού επιθυμεί ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φαίνεται πως έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του σε έναν παίκτη που ήθελε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο λόγος για τον Κάρλος Εντουάρντο, έναν χαφ που γνωρίζει πολύ καλά από το 2011 κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Εστιρίλ, στη β’ κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Το 2013 ο 26χρονος σήμερα μέσος πήρε μεταγραφή για την Πόρτο, με την οποία έφτασε στους «8» του Europa League (παίζοντας με ομάδες όπως η Φρανκφούρτη, Νάπολι και Σεβίλλη).

Ένα χρόνο αργότερα πήγε ως δανεικός στη Νις, στην οποία είχε 10 γκολ και 5 ασίστ, και η γαλλική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν των 5 εκατ. ευρώ και το 2015 πουλήθηκε έναντι 7 εκατ. ευρώ στην Αλ Χιχλάλ του Γιώργου Δώνη.

Στην Αραβία είχε 18 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιο με τους Άραβες λήγει το καλοκαίρι του 2018 και εκτιμάται πως θα χρειαστεί ένα μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x