Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ματαρίτα ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Ρόναλντ Ματαρίτα φέρεται να έχουν ξεχωρίσει οι κ.κ. Μοντέστο και Κοβάσεβιτς, τους οποίους πληροφορίες θέλουν να ρώτησαν τον Τζόελ Κάμπελ.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει η προεργασία από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη οι Πειραιώτες έχουν κλείσει τον Μαντί της Αζαξιό και σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρρης Μάνος του ΟΦΗ.

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», από τη μεριά του, προσθέτει πως οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός Κοσταρικανού μπακ-χαφ, ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο MLS.

Ο λόγος για τον Ρόναλντ Ματαρίτα που ανήκει στη New York City και έχουν ακούσει εξαιρετικά λόγια ο Φρανσουά Μοντέστο μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» παράγοντες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει και με τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του από την κοινή τους παρουσία στην εθνική ομάδα.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο 23χρονος άσος είναι μία εξαιρετική περίπτωση, καθώς πρόκειται για ταχύτατο αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ, με ικανότητα να κινείται σε όλο το μήκος της πλευράς.

Το πλήρες όνομα του παίκτη είναι Ρόναλντ Αλμπέρτο Ματαρίτα Ουλάτε και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ευρώπη, καθώς έχει κληθεί στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για τα φιλικά με Σκοτία (στη Γλασκώβη) και Τυνησία (στη Γαλλία).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να βρεθεί άνθρωπος του Ολυμπιακού σε μία ή και στις δύο πόλεις για να τσεκάρει από κοντά τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ομάδας, ώστε να σχηματιστεί καλύτερη άποψη για την αξία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x