Stoiximan Super League

«Βλέπει» Μιγκέλ Βελόσο ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στην επικαιρότητά του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Βελόσο, καθώς φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός (ξανά) για Μιγκέλ Βελόσο!

Ο Πορτογάλος μέσος της Ντιναμό Κιέβου είναι από τις περιπτώσεις που αρέσουν στον Μάρκο Σίλβα και βρίσκονται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τον άξονα, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Υπενθυμίζεται ότι τ’ όνομά του 30χρονου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες προ τετραετίας, όταν και αγωνιζόταν στην Τζένοα. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν προχώρησε και μετακινήθηκε στους Ουκρανούς και πιθανόν να έπαιξε ρόλο ότι ανέβηκε αρκετά η τιμή του μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στο Euro 2012 με τους Ίβηρες.

Με την Ντιναμό έχει κάνει συνολικά 75 συμμετοχές και έχει σκοράρει 6 φορές. Στη φετινή σεζόν μετράει 17 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (2 γκολ), 5 στο Champions League, 4 στο Κύπελλο Ουκρανίας (1 γκολ), ενώ έπαιξε και στο Σούπερ Καπ της Κροατίας. Πρόκειται αριστεροπόδαρο μέσο, με πολύ καλή τεχνική που παίζει συνήθως ως εσωτερικός μέσος, αλλά και ως αμυντικός χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x