Αγγλία

«Βλέπει» Μπόατενγκ η… ταλαιπωρημένη Άρσεναλ

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο -δυσαρεστημένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής στη Μπάγερν Μονάχου- Ζερόμ Μπόατενγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, που έχει πολλούς τραυματίες.

Την Κυριακή, ο Χάνσι Φλικ επέλεξε τον Ζερόμ Μπόατενγκ δίπλα στον Νταβίντ Αλάμπα, για το κέντρο της άμυνας της Μπάγερν Μονάχου, στη νίκη της απέναντι στη Χέρτα με 4-0 μέσα στο Βερολίνο.

Ωστόσο, ο 31χρονος αμυντικός δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του στους Βαυαρούς, καθώς έχει αγωνιστεί σε δέκα μόλις ματς στη Bundesliga, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην Μπάγερν…

Κάπως έτσι, υπάρχει πάντοτε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπόατενγκ από τους νταμπλούχους Γερμανίας, με το ενδιαφέρον κυρίως αγγλικών ομάδων να είναι εσχάτως… έντονο.

Σύμφωνα, δε, με σημερινά δημοσιεύματα από το «νησί» , η Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει ουκ ολίγα «θέματα» στα μετόπισθεν της, είναι η τελευταία που φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Γερμανού στόπερ!

Ωστόσο, είναι δύσκολο ο Φλικ να συμφωνήσει στην αποχώρηση του Μπόατενγκ από τη Μπάγερν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς πρώτα να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x