Stoiximan Super League

Καρέρα:«Βοήθησε ο Σιμάνσκι, προφυλάχθηκε ο Ολιβέιρα»

Στην θετικότατη παρουσία του Ντάμιαν Σιμάνσκι στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, αλλά και στον λόγο που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στο ματς του Βόλου, στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα.

Η ΑΕΚ μεγαλώνει και βελτιώνεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μάσιμο Καρέρα, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Βόλο. Ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε στο γεγονός πως θύμωσε με το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο φινάλε του ματς, έστω και με το ματς στο 1-3 και υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι ακόμα και αν υπάρχουν αλλαγές στα πρόσωπα, να παραμένει ίδια η νοοτροπία.

Για τον Σιμάνσκι: «Θα αρχίσω με το ντεμπούτο του Σιμάνσκι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. Θεώρησα ότι ήταν έτοιμος για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα και αυτός το απέδειξε μέσα στο γήπεδο», ενώ αναφερόμενος στην εξέλιξη του ματς υπογράμμισε: «Το ματς ήταν αρκετά καλό για εμάς γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε στην αρχή και οι αντίπαλοί μας έπαιξαν αρκετά ανοιχτά και βρήκαμε χώρους για να είμαστε πιο επιθετικοί. Είμαι όμως και λίγο θυμωμένος με τους ποδοσφαιριστές μας για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος το οποίο θα έπρεπε να το είχαμε αποφύγει».

Για την μη χρησιμοποίηση του Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα είναι παίκτης της ομάδας και εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Το δεδομένο που είχαμε σκεφτεί ήταν να μην παίξει για να τον προφυλάξουμε. Θα τον βάζαμε μόνο αν υπήρχε λόγος. Ευτυχώς δεν υπήρξε και τον ξεκουράσαμε ενόψει Κυριακής δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε άλλα παιδιά».

Για το ευρύτερο συμπέρασμα από το ματς: «Η ομάδα μεγαλώνει και καλυτερεύει. Σαν ομάδα και σαν γκρουπ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα και να αλλάξεις τους παίκτες που παίζουν, η νοοτροπία παραμένει ίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x