Ελλάδα

Πήγε να «βολέψει» τρία... παιδιά της η ΕΠΟ πριν παραδώσει τα ηνία

Στη μονιμοποίηση τριών υπαλλήλων επιχείρησε να προχωρήσει το έκπτωτο προεδρείο της ΕΠΟ λίγο πριν παραδώσει οριστικά τα ηνία στην Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Οι προκλήσεις από το σύστημα της ΕΠΟ συνεχίζονται ακόμη και λίγες ώρες, πλέον, πριν το κύκνειο άσμα του.

Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων, που πρόκειται ουσιαστικά για το έκπτωτο προεδρείο της ΕΠΟ, πήρε την απόφαση να ανανεώσει τρεις συμβάσεις υπαλλήλων, οι οποίοι με αυτήν την ανανέωση, επειδή είναι η τρίτη σύμβαση, μονιμοποιούνται!

Ειδικότερα ανανεώθηκε η σύμβαση κόρης πρόεδρου Ένωσης που υπηρετεί το «σύστημα» και συν τοις άλλοις έχει φωτογραφηθεί στα επινίκια της κατάκτησης του τελευταίου Κυπέλλου του Ολυμπιακού στα μπουζούκια. Επίσης ανανεώθηκε η σύμβαση ακόμα μιας υπαλλήλου γένους θηλυκού για την οποία ενδιαφέρθηκε πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και ενός στελέχους το οποίο προσλήφθηκε από τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος φέρεται να ζήτησε την ανανέωση της σύμβασής του.

Η έκπτωτη διοίκηση προσπάθησε να κάνει δύο φορές συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να επικυρώσει τις αποφάσεις της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, ωστόσο και τις δύο φορές δεν κατάφερε λόγω παρέμβασης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Έτσι από τη στιγμή που δεν υπάρξει επικύρωση, θα περάσουν στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Εξομάλυνσης, που από μέρα σε μέρα αναλαμβάνει δράση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x