Γερμανία

«Βολές» Μπεκενμπάουερ εναντίον της γερμανικής ομοσπονδίας

Στην αντεπίθεση κατά της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πέρασε ο Φραντς Μπεκεμπάουερ αναφορικά με τη φημολογούμενη εμπλοκή στο σκάνδαλο της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Στη διάθεση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έθεσε τον εαυτό του ο Φραντς Μπεκεμπάουερ, προκειμένου να δώσει απαντήσεις και κάθε είδους διευκρινίσεις σχετικά με την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του στη «Sueddeutsche», ποτέ δεν έλαβε απάντηση από τους δύο επικεφαλής της ομοσπονδίας.

«Έστειλα μία εμπιστευτική επιστολή στον πρόεδρο της Bundesliga, Ράινχαρντ Ράουμπαλ και της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινερ Κοχ, στην οποία ενημέρωνα ότι προσφέρομαι να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα, σύμφωνα με όσα γνωρίζω και πιστεύω. Κανείς δεν απάντησε. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;», αναρωτήθηκε εκ των ισχυρών ανδρών της Μπάγερν Μονάχου.

Παρ’ όλα αυτά, από την πλευρά του, ο κ. Ράουμπαλ διευκρίνισε ότι απάντησε στον Φραντς Μπεκενμπάουερ και συμπλήρωσε: «Θα τον καλέσω για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα».

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ήταν ο πρόεδρος της γερμανικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2006 και σύμφωνα με την «Daily Mail» εξαγόρασε ψήφους προκειμένου η Γερμανία να αναλάβει το χρίσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x