Ισπανία

Σαμπάολι: «H Ρεάλ Μαδρίτης έχει προσεγγίσει τον Ικάρντι»!

Μεταγραφική… βόμβα «πυροδότησε» ο τεχνικός της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι! Κατά την επιστροφή του στο Μπουένος Άιρες από την Ευρώπη, ο 57χρονος αποκάλυψε πως η Ρεάλ έχει προσεγγίσει τον Ικάρντι!

Εσκεμμένα ή μη, ένα είναι σίγουρο: Ο Χόρχε Σαμπάολι… άναψε φωτιές!

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατά την επιστροφή του στο Μπουένος Άιρες από την Ευρώπη, όπου βρέθηκε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά κάποιους εκ των διεθνών του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής έριξε… βόμβα, τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προσεγγίσει τον Μάουρο Ικάρντι, με την ''AS'', μάλιστα, να σημειώνει πως «ο παίκτης είναι κοντά στην ισπανική ομάδα»!

«Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για έναν προπονητή να έχει στη διάθεσή του τόσους επιθετικούς και μάλιστα να είναι σε εξαιρετική κατάσταση άπαντες. Μίλησα με τον Ικάρντι και του είπα ό,τι λέω σε όλους. Αν είναι σε καλή φόρμα, θα κληθεί. Επιπλέον, τον παρακολουθεί και τον έχει προσεγγίσει η Ρεάλ Μαδρίτης,», ήταν τα λόγια του 57χρονου προπονητή για τον αγαπημένο του (έχουν εξαιρετικές σχέσεις) παίκτη.

Καιρό τώρα, πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία για… φλερτ της «βασίλισσας» με τον 24χρονο επιθετικό της Ίντερ. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θεωρείται απίθανο να καταλήξει σε «γάμο», το καλοκαίρι, ωστόσο, ζυγώνει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x