Όπως διαβάσατε νωρίτερα , η Κάρντιφ πήρε παράταση ώστε να καταβάλει την πρώτη δόση για την μεταγραφή του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα από τη Ναντ. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Telegraph», οι Ουαλοί δεν σκοπεύουν καν να καταβάλουν χρήματα στους Γάλλους!

Όπως αναφέρει στην διαδικτυακή της έκδοση η βρετανική εφημερίδα, οι δικηγόροι που ήταν υπεύθυνοι για τον έλεγχο των εγγράφων που αντάλλαξαν οι δύο ομάδες και ο ποδοσφαιριστής έκριναν πως η μεταγραφή του Αργεντινού στην Κάρντιφ δεν είχε ολοκληρωθεί πλήρως!

Οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν την είδηση επικαλούνται πληροφορίες που θέλουν την σύμβαση που υπεγράφη ανάμεσα σε Σάλα και Κάρντιφ να είναι μη συμμορφούμενη με τους κανόνες της Premier League και γι αυτόν τον λόγο επεστράφη στον ποδοσφαιριστή ώστε να υπογράψει μια νέα με τις απαιτούμενες τροποποιήσεις.

Αυτό ακριβώς είναι και το στοιχείο που σύμφωνα με την Telegraph θα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι της Κάρντιφ ώστε να μην καταβάλουν στη Ναντ τα 15εκατ.λίρες, τα οποία είχαν συμφωνηθεί για τη μεταγραφή. Αποδεικνύοντας δηλαδή πως όταν ο Σάλα βρισκόταν στο αεροπλάνο, όπου συνέβη και το μοιραίο ατύχημα, δεν ήταν και επίσημα παίκτης τους!

Γιάννης Σταυρόπουλος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ