Γενικά

Βόμβα: Η Μπεσίκτας αποφάσισε να μην κατέβει στον ημιτελικό Κυπέλλου!

Σε μία ιστορική απόφαση προχώρησε η Μπεσίκτας, η οποία έκανε γνωστό πως εις ένδειξη διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον εξ αναβολής ημιτελικό Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Τη διαμαρτυρία της για την απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας να ορίσει τη συνέχιση του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα την Φενέρμπαχτσε εξέφρασε με απόφαση-σταθμό η Μπεσίκτας.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση που διεξήχθη την προηγούμενη Πέμπτη, διεκόπη στο 57 λεπτό μετά από αντικείμενο που δέχθηκε ο προπονητής των «μαυραετών», Σενιόλ Γκιουνές .

Ωστόσο παρά τη διακοπή, η τουρκική ομοσπονδία την Τετάρτη αποφάσισε να ορίσει τη συνέχιση της αναμέτρησης την προσεχή Πέμπτη για τα υπόλοιπα 33 λεπτά. Μία απόφαση που βρήκε κάθετα αντίθετη την διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κατέβει στο ματς.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε να μην κατέβουμε στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εις ένδειξη σεβασμού προς τους φανταστικούς οπαδούς μας μετά την λυπηρή απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας. Εδώ και 115 χρόνια δίνουμε τις μάχες μας στο γήπεδο. Δεν θα εμφανιστούμε στο γήπεδο στις 3 Μαΐου και θα αποδεχθούμε τις κυρώσεις» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Τουρκίας να χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου ματς να αποχαιρετήσουν την διοργάνωση.





Το βίντεο με το συμβάν που οδήγησε στη διακοπή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x