Champions League

«Βόμβες» πριν τον ΠΑΟΚ: Πούλησε βασικό επιθετικό και δεξί μπακ η Βασιλεία!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League πούλησε τα δύο βασικά γρανάζια της και πλέον καλείται να βρει άξιους αντικαταστάτες.

Αλλάζει η Βασιλεία περίπου 25 μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ (24/7) για το β' γύρο των προκριματικών του Champions League!

Ο ελβετικός σύλλογος πούλησε τον βασικό ακραίο επιθετικό της, Μοχάμεντ Ελιουνούσι (ξάδερφος του πρώην ερυθρόλευκου, Ταρίκ), στη Σαουθάμπτον και τον αναντικατάστατο δεξιό μπακ της, Μίκαελ Λανγκ, στη Γκλάντμπαχ!

Ο πρώτος είχε φέτος 13 γκολ και 17 ασίστ, δείγμα του πόσο πολύτιμος ήταν για την δευτεραθλήτρια της χώρας, η οποία έβαλε στα ταμεία της περίπου 15 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον 27χρονο Ελβετό οπισθοφύλακα ήταν βασικός καθ' όλη τη τριετία που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου, έχοντας τη φετινή χρονιά 34 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Ελιουνούσι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους «Αγίους» της Αγγλίας, ενώ ο Λανγκ τετραετές. Αντιλαμβάνεται κανείς πως η Βασιλεία θα βγει στην αγορά για να βρει άξιους αντικατάστατες των δύο, που αποτελούσαν... ραχοκοκαλιά!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x