Super League 2

Βοσνιάδης: «Ο Ηρακλής είναι από τα φαβορί για την άνοδο»

Ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο χαρακτήρισε τον Ηρακλή ο Αλέκος Βοσνιάδης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του «Γηραιού».

Για τους στόχους του Ηρακλή και το ρόλο του φαβορί στη Football League μίλησε ο νέος προπονητής του «Γηραιού», Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας ότι το σημαντικό είναι να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«O στόχος είναι ένας, είναι χαρά μας που βρισκόμαστε στον Ηρακλή, τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε να πάνε και αναλαμβάνουμε μια μεγάλη ομάδα.

Για την άνοδο: «Είναι ένας στόχος που τον έχουμε ξαναπετύχει με πολλές ομάδες. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που σου δίνει την δύναμη αλλά και την βάση να ξεκινήσεις με αισιοδοξία. Τα προβλήματα λύνονται καθημερινά, είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην κατηγορία και αυτόματα γίνεται από το τα φαβορί για την άνοδο».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Οι πολλοί παίκτες είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για κάθε προπονητή. Θέλει την απόλυτη ισορροπία και διαχείριση του ρόστερ γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει να βρούμε την χημεία και να φέρουμε την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη του πρωταθλήματος».

«Το σημαντικό είναι να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα για να μπορούμε να αντιδράμε γρήγορα σε κάθε κακό αποτέλεσμα. Σίγουρα το έργο είναι δύσκολο, όποιος φαντάζεται ότι είναι εύκολο κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Έχουμε όμως το υλικό, το βάρος της φανέλας αλλά και τον κόσμο να μας βοηθήσει με την συμπαράσταση του για να πετύχουμε πιο εύκολα τον στόχο».

Για τον γιο του, Παναγιώτη Βοσνιάδη (πρώτη φορά οι δυο τους στην ίδια ομάδα): Τον Παναγιώτη τον βρήκα εδώ, σίγουρα αν ήμασταν έξω και έπρεπε να κάνω την επιλογή, δεν θα την έκανα. Έχει 25 συμμετοχές από πέρυσι και θα δώσει την μάχη του όπως και οι υπόλοιποι. Βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα, ας φτιάξει αυτά που πρέπει να φτιάξει για να είναι ο τερματοφύλακας που θα διεκδικεί, θα παίζει και θα βοηθάει την ομάδα. Για μένα θα είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως όλοι οι άλλοι».

Στο τέλος ανέφερε: «Δεν θέλω να με αγαπήσει ο κόσμος για τις ατάκες μου, θέλω να με αγαπήσει για την δουλειά μου. Όσο πιο λίγα λόγια τόσο καλύτερα, θα μιλάμε μόνο μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x