Κύπελλο Ελλάδας

Βοσνιάδης: «Θα μας γίνει μάθημα, απαγορεύεται να φας γκολ σε αυτό το σημείο»

Πικραμένος από τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας για την Κέρκυρα παρουσιάστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Φανερά πικραμένος από τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας ότι στο τελευταίο εικοσάλεπτο, δόθηκε πολύ χώρος στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κατόπιν επιλογής δικής μας θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο. Μετά το 70’ ήταν φανερό ότι μείναμε από δυνάμεις και στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο μείναμε πολύ πίσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ένα διάστημα που γνωρίζουμε ακόμα τα παιδιά, τα αξιολογούμε και θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Πίεσε ο Ατρόμητος στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να μπει το γκολ. Θα μας γίνει μάθημα. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. Εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας.

Πρέπει στα τελευταία λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Να σβήσουμε το χρόνο. Απαγορεύεται να φας γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Για τον Γιαννακόπουλο: «Είναι σε πολύ κατάσταση. Όταν έχεις καλή κατάσταση έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σου δώσει βαθμούς είναι πολύ σημαντικό. Πάντως είμαι ευχαριστημένος και από όλους τους τερματοφύλακες που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x