Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Θέλουμε βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η Κέρκυρα δεν έχει την πολυτέλεια να «ξεγράψει» κανένα ματς και θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τον τρόπο που προσεγγίζει η Κέρκυρα την πολύ δύσκολη αναμέτρηση (10/09, 20:30) με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League ανέφερε ο τεχνικός της, Αλέκος Βοσνιάδης, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορεί να «ξεγράψει» κάποιο ματς.

«Έχουμε άμεση ανάγκη για βαθμούς. Αυτό θα το κυνηγήσουμε είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ολυμπιακό και οποιαδήποτε άλλη ομάδα», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στους Μάνο Σπανόπουλο και Αλέξανδρο Ξενικάκη.

«Είναι καλά δουλεμένη η ομάδα που παρέλαβα», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γεγονός ότι ανέλαβε την Κέρκυρα και ενώ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν θα χάσουμε χρόνο για προσαρμογή, κάποια από τα παιδιά ήταν μαζί μου όταν ήρθα την προηγούμενη φορά στην Κέρκυρα. Είναι καλό το περιβάλλον στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό που θέλουμε είναι κάποια αποτελέσματα. Είναι καλό το ρόστερ και καλά δουλεμένη η ομάδα που παρέλαβα. Δεν θέλω να ακουστεί σαν δικαιολογία. Άλλο να έχεις μια ομάδα να τη δουλέψεις το καλοκαίρι και άλλο σε ένα δεκαήμερο. Ας μην ασχοληθούμε με αυτά».

-τον στόχο στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε άμεση ανάγκη για βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα καθορίζουν την πορεία. Αυτό θα το κυνηγήσουμε είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ούτως ή άλλως είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και είναι δύσκολο το παιχνίδι και ας μην έχει ξεκινήσει καλά. Σε όποια κατάσταση και να τον βρούμε θα είναι δύσκολο για εμάς το ματς. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας προετοιμασία όποια και αν είναι η ομάδα. Ξέρουμε ότι μπορεί να μην έχει χημεία ο Παναθηναϊκός. Όλα αυτά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Και οι δύο οι ομάδες θα δώσουνε τη μάχη την Κυριακή για να πάρουμε βαθμούς».

-τις μεταγραφές που έχει κάνει η Κέρκυρα και για την πολύ καλή προσθήκη του Αρτυματά: «Βρήκαμε παίκτες που θα βγάλουν καλή εικόνα και θα τους μάθει ο κόσμος. Ο Αρτυματάς ήρθε από συγκυρία, ήθελα να εξασφαλίσει περισσότερες συμμετοχές. Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο και το θέμα της εθνικής, καθώς θέλει να παραμείνει στις επιλογές της εθνικής Κύπρου. Κάναμε μια μεταγραφή που όταν μιλήσαμε αρχικά μαζί του στην Κύπρο δεν πίστευε κανείς ότι θα τον πάρουμε. Το ξέρετε το πόσο θέλουν οι ομάδες παίκτες με φιλοδοξίες. Μακάρι να είναι γερός και να προσαρμοστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x