Stoiximan Super League

Βούλιτς: «Είναι ξεκάθαρη η διαφορά του Ολυμπιακού»

Ο Ζόραν Βούλιτς δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στα Καραϊσκάκη, αλλά όχι και από την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Ζόραν Βούλιτς μετά την ήττα του Απόλλωνα στο Φάληρο. Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του όμως τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ανώτεροι ποιοτικά.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ευχαριστημένος αλλά και δυσαρεστημένος. Παίξαμε καλά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά του Ολυμπιακού με την ομάδα μας από πλευράς ποιότητας. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα αλλά θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Την ποιότητα των Πειραιωτών: «Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Το επίπεδο των παικτών του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλό. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα».

Τον Κονέ και εάν μπορεί να φύγει και την πρόταση που έχει από εξωτερικό: «Δεν ξέρω κάτι. Δεν μπορώ να απαντήσω. Εάν η διοίκηση θεωρεί ότι πρέπει να φύγει δεν είναι στο χέρι μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x