Stoiximan Super League

Βούλιτς: «Χρειάζεται χρόνος, δεν είμαι ο Κόπερφιλντ»

Τρομερές ατάκες στη συνέντευξη Τύπου από τον Βούλιτς, ο οποίος είπε πως δεν πρέπει να τον... σταυρώσουν για την ισοπαλία με την Κέρκυρα αλλά και όιτι δεν είναι μάγος για να τα αλλάξει όλα κατευθείαν.

Πίστωση χρόνου από τον κόσμο ζήτησε ο Ζόραν Βούλιτς.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης ξεστόμισε ορισμένες... τρομερές ατάκες, λέγοντας πως δεν είναι ο Κόπερφιλντ για να κάνει μαγικά και να αλλάξει την ομάδα και δεν πρέπει να τον «σταυρώσουν» για μια ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζόραν Βούλιτς

«Παίξαμε ένα παιχνίδι, που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι, Είμασταν καλύτεροι σαν ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι αντίπαλοι έμειναν με δέκα παίκτες. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά, είχαμε περισσότερους επιθετικούς στο τέλος του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ», είπε αρχικά.

Για το τι τον προβλημάτισε μετά το τέλος του ματς: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς το σημερινό, οι παίκτες τα δώσανε όλα για να πάρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν θα κλάψουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε».

Για το αν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον ίδιο, απ’ ότι φανταζόταν όταν ανέλαβε την ομάδα: «Χρειαζόμαστε χρόνο. Προσπαθώ πολύ να μάθω την ομάδα. Δεν πρέπει να με... σταυρώσετε. Δεν είμαι ο Κόπερφιλντ να το αλλάξω σε μια ημέρα, χρειάζεται χρόνος. Θα δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε στο τέλος να μείνουμε στην κατηγορία. Ήξερα από πριν τι είχα να αντιμετωπίσω, μια δύσκολη κατάσταση. Ήξερα ότι χρειαζόταν αρκετή προσπάθεια, αρκετός κόπος».

Πώς θα λύσει το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια: «Παίζαμε στην αρχή με τρεις επιθετικούς, μετά με τέσσερις. Έχουμε πολλούς σημαντικούς παίκτες που είναι τραυματίες και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Θα προσπαθήσουμε πολύ στη συνέχεια για να το βελτιώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x