Γενικά

Βραδιά… θρύλων και αναμνήσεων στο «Μπερναμπέου» (video)

Φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο «Μπερναμπέου» με συμμετέχοντες θρύλους της Ρεάλ και της Τσέλσι, με τους «μερένγκες» να παίρνουν τη νίκη με σκορ 5-4.

Πόσοι άνθρωποι μεγάλωσαν παρακολουθώντας αυτούς τους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου...

Πλέον με τα χρόνια να έχουν περάσει, οι περισσότεροι δείχνουν πως θα είχαν σίγουρα ένα ποιοτικό εικοσάλεπτο σε μια ομάδα.

Οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκαν εναντίον των θρύλων της Τσέλσι και τα ονόματα στις συνθέσεις «τρομάζουν» ακόμα και σήμερα, ακόμη σε ένα «Μπερναμπέου» γεμάτο από 65.000 κόσμο.

Ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 11’ ενώ ο Μοριέντες με δύο όμορφα γκολ στο 14’ και στο 20’ έκανε γρήγορα το 3-0 για τους Ισπανούς. Η Τσέλσι όμως ξύπνησε και μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεβτσένκο στο 23’ πριν έρθει ο Γκουστάβο Πογιέτ και μειώσει εκ νέου σε 3-2 στο 34’. Ο Καρεμπέ με ένα φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 4-2 στο 36’ ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Γκαλάς έκανε το 4-3. Στο δεύτερο μέρος οι ρυθμοί έπεσαν με τον Ραούλ να κάνει το 5-3 στο 50’ με πέναλτι και τον Μαλουντά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 66’.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x