Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του για το μέλλον του και περιμένει… ανταπόκριση από πλευράς ΑΕΚ. Ο Βόσνιος αμυντικός με συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ» πετά το μπαλάκι στη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

«Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μένα, για να λέμε την αλήθεια. Είναι κάτι που εξαρτάται κυρίως από την ομάδα. Εγώ θα το ήθελα, εννοείται. Είμαι μια χαρά εδώ, έχω φτιάξει μια καλή ζωή, με τους δικούς μου ανθρώπους, ήσυχα, οικογενειακά, η ομάδα είναι σούπερ, πολύ καλό κλίμα, ο κόσμος σούπερ. Όλα είναι καλά. Αλλά δεν εξαρτάται από μένα», τόνισε.

Όσο για το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα, είπε: «Αυτός είμαι. Πολλά λέγονται για μένα, αλλά εγώ αυτός είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν μπαίνω καν στη σκέψη πως θα χάσω μία μονομαχία, θα κάνω ό,τι μπορώ, θα εξαντλήσω τα περιθώρια για να την κερδίσω. Δεν θέλω να με περάσει κανένας, δεν θέλω να με κερδίζει κανένας, δεν χαρίζομαι σε κανέναν. Αλλά αντιαθλητικός δεν είμαι. Αν κάποιος δει τα μαρκαρίσματά μου προσεκτικά, θα δει πως πάρα πολύ δύσκολα θα βρει κάποιο που να φαίνεται πως πάω να παίξω αντιαθλητικά, να χτυπήσω εσκεμμένα. Δεν το κάνω. Και με τον Παναθηναϊκό, ο Μολέδο χτύπησε σε φάση που μπήκε αυτός αντιαθλητικά για να λέμε την αλήθεια. Λυπάμαι, αλλά αυτό έγινε».

Πολλές φορές αυτό το πάθος του σχολιάζεται αρνητικά σχόλια από τους αντίπαλους οπαδούς. Τον ίδιο δεν τον απασχολεί. «Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι οπαδοί των άλλων ομάδων για μένα. Δεν με απασχολεί καθόλου. Με ενδιαφέρει μόνο τι λένε οι οπαδοί της ΑΕΚ. Κι επειδή ξέρω τι λένε, τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Να ξέρουν πως θα συνεχίσω να είμαι αυτός που γνωρίζουν μέχρι τώρα. Θα τα δίνω όλα... Όπου και να έχω παίξει, έχω χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο. Έτσι νιώθω και στην ΑΕΚ τώρα», δήλωσε.

Ερωτηθείς αν οι απαιτήσεις του κόσμου για πρωτάθλημα βαραίνουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του απάντησε: «Για μένα προσωπικά μόνο κίνητρο. Θετική κατάσταση. Πιστεύω και για τα υπόλοιπα παιδιά. Για να πω την αλήθεια το νιώθω κιόλας, το βλέπω καθημερινά. Στα αποδυτήρια κάθε μέρα το πρωτάθλημα είναι το βασικό μας θέμα. Πόσο θέλουμε να το πάρουμε».

Τέλος, για το ματς με τη Ριέκα την Πέμπτη ανέφερε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Να είμαστε σοβαροί και μπορούμε να κερδίσουμε τη Ριέκα. Θα είναι ωραίο να είμαστε χαλαροί την τελευταία αγωνιστική».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ