Ιταλία

«Βράχος στην άμυνα ο Μανωλάς»

Ως εξαιρετική προσθήκη για τη Ρόμα περιέγραψε τον Κώστα Μανωλά ο Μπρούνο Τσιρίλο. Μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα, ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε τον νεαρό στόπερ «βράχο στην άμυνα».

Με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Μανωλά μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ilsussidiario.net», ο Ιταλός εμφανίστηκε βέβαιος πως ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού θ’ αποδειχθεί καλή λύση για τη Ρόμα.

Άλλωστε, δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει «βράχο στην άμυνα», αλλά και να προβλέψει ότι θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει στους «τζιαλορόσι» ο Μπενατιά.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιρίλο

Για την αποχώρηση του Μπενατιά και τον ερχομό του Μανωλά: «Η αποχώρηση του Μπενατιά είναι σημαντική, ωστόσο ο Μανωλάς είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος συνεχώς βελτιώνεται. Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο τα πήγε καλά».

Για το αν είναι λάθος να στηριχθεί το κέντρο της άμυνας σε έναν τόσο νέο παίκτη: «Ο Μανωλάς είναι ένας αμυντικός που μπορεί να βελτιωθεί πολύ και έχει όλα τα φόντα να γίνει σημείο αναφοράς για τον σύλλογο υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσιά».

Για το ποιό είναι το δυνατό σημείο του Μανωλά: «Είναι ένας βράχος στην άμυνα, πολύ ικανός στο μαρκάρισμα και καλός με την μπάλα στα πόδια».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Αυτό ίσως είναι ένα πρόβλημα. Θα δείξει αν ο Μανωλάς μπορέσει να σταθεί στην Serie A».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x