«Καρφιά» για πρακτικές που έχουν ως στόχο να πλήξουν τις σχέσεις του Εργοτέλη με τις υπόλοιπες ομάδες του Ηρακλείου, αλλά και την εικόνα των κιτρινόμαυρων εν γένει, έριξε ο Γιώργος Βρέντζος.

Ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων έκανε λόγο για αποσπασματική μεταφορά των σχολίων του, με αφορμή το πρόσφατο ματς με τον ΠΟΑ και σχολίασε πως οι ομάδες του Ηρακλείου θα εκπληρώσουν μονοιασμένες τους στόχους τους, για να ξαναγίνει η πόλη μια από τις πιο ισχυρές ποδοσφαιρικά της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Επειδή σε ορισμένους δεν αρέσει το facebook (αν κι όλη μέρα μ' αυτό ασχολούνται) και κυρίως επειδή ορισμένοι προβάλουν ή όχι τα γραφόμενα ή λεγόμενα μου επιλεκτικά, ανάλογα με τα προσωπικά συμφέροντα τους ή τις οπαδικές προτιμήσεις τους, επιθυμώ να κάνω την κάτωθι επίσημη δήλωση, η οποία θα διανεμηθεί στα ΜΜΕ:

Μετά τον προχθεσινό αγώνα με τον ΠΟΑ, έκανα ανάρτηση στο facebook στην σελίδα των φιλάθλων του Εργοτέλη, όπως κάνω πολύ συχνά προκειμένου να έχω μια κατά το δυνατόν αμεσότερη επικοινωνία με τους φιλάθλους μας, σχετικά με τον αγώνα.

Μεταξύ άλλων, έδωσα συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΟΑ για την εμφάνιση της, τονίζοντας ότι εκείνοι άξιζαν τη νίκη (και δε θυμάμαι να το έχει ξανακάνει αυτό άλλος πρόεδρος, ειδικά σε τοπικό «ντέρμπι»). Επίσης, μίλησα με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, τα οποία εννοώ 100%, τόσο για τον φίλο μου Πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα όσο και για το φίλο μας σωματείο του ΠΟΑ. Ενδεικτικά παραθέτω τα σχετικά αποσπάσματα από την ανάρτηση μου:

"Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση του ΠΟΑ! Έχουν καταφέρει, με πολύ χαμηλό μπάτζετ απ' ότι ακούω, να φτιάξουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το σημερινό αποτέλεσμα τους αδικεί, άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας κι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν αυτοί. Η σημερινή τους απόδοση, το πάθος κι η δύναμη τους, πρέπει ν' αποτελέσουν παράδειγμα για τους δικούς μας ακριβοπληρωμένους παίκτες... Ο Γιάννης Καλέμπουμπας είναι ένας παράγοντας 'διαμάντι' και ο ΠΟΑ ένα σωματείο "κόσμημα" για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου κι ευρύτερα της Κρήτης".

Η συγκεκριμένη ανάρτηση μου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είτε πέρασε στα "ψιλά" είτε αγνοήθηκε από τα τοπικά ΜΜΕ. Αντιθέτως, η χτεσινή ανάρτηση μου, όπου εξέφρασα, με πολύ ήπιο και κόσμιο τρόπο, με μια μόνο φράση, ένα μικρό παράπονο για τη φιλοξενία και την αστυνόμευση («η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μια καλύτερη φιλοξενία όπως και αστυνόμευση»), κατά «περίεργο» τρόπο προεβλήθει άμεσα κι εκτενώς από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γνωστούς για τα "φιλικά" τους αισθήματα απέναντι στον Εργοτέλη και μένα προσωπικά.

Είναι οι ίδιοι που και στην περίπτωση του ΟΦΗ, είτε σκοπίμως "θάβοντας" το πλήθος δηλώσεων που έχω κάνει υπέρ του Συμπολίτη είτε σκοπίμως παρερμηνεύοντας δηλώσεις ή κινήσεις μου, προσπαθούν να πλήξουν τη δημόσια εικόνα μου (μερικές φορές «στοχοποιώντας» με, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική μου ακεραιότητα) και να διαταράξουν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων του Ηρακλείου, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τον Εργοτέλη.

Ξέρω πολύ καλά ότι η ανάληψη από μέρους μου της προεδρίας του Εργοτέλη, καθώς και η πολύ καλή αγωνιστική αλλά και γενικότερη πορεία που έχει η ομάδα μας έως τώρα, έχουν στενοχωρήσει κι ανησυχήσει πολλούς (δημοσιογράφους, παράγοντες, οπαδούς κλπ.), οι οποίοι θέλουν την ομάδα μας ανυπόληπτη κι ανίσχυρη, "φτωχό συγγενή", όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Τους ενημερώνω ότι καλά κάνουν κι ανησυχούν...

Τόσο εγώ προσωπικά, ως πρόεδρος κι ως άτομο, όσο κι ο Εργοτέλης, σεβόμαστε όλα τα σωματεία του Ηρακλείου και το έχουμε δείξει έμπρακτα. Έχουμε άριστες σχέσεις και με τον ΟΦΗ και με τον ΠΟΑ και με τον ΗΡΟΔΟΤΟ και μ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας. Είμαστε ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ και παρά τα όποια λάθη που όλοι φυσιολογικά κάνουμε, θα προχωρήσουμε ΜΟΝΟΙΑΣΜΕΝΟΙ για την εκπλήρωση των στόχων μας, ώστε το Ηράκλειο να γίνει ξανά μια από τις πιο ισχυρές ποδοσφαιρικά πόλεις της Ελλάδας.

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΦΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, O ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ Ο ΠΟΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή...

Γιώργος Βρέντζος
Πρόεδρος ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ