Αγγλία

Βρετανική βασιλική οικογένεια: Ποιες ομάδες υποστηρίζουν τα μέλη της; (pics)

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες. Ποια ομάδα υποστηρίζουν τελικά η Βασίλισσα, οι Πρίγκιπες και η Κέιτ Μίντλετον;

Η Βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος και οι Πρίγκιπες Χάρης και Γουίλιαμ έχουν δείξει κατά καιρούς προτίμηση σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας, ανάλογα και με τους παίκτες που έπαιζαν στην κάθε μία.

Αυτές είναι οι ομάδες που υποστηρίζουν πραγματικά:

Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

inner

Λέγεται ότι εδώ και πολλά χρόνια, από την δεκαετία του 1960, υποστηρίζει την Γουεστ Χαμ Γιουάιτεντ. Παρόλα αυτά κάποιοι υποστηρίζουν ότι τρέφει αισθήματα και για την Άρσεναλ, μετά τη γνωριμία της με τον Αρσέν Βενγκέρ το 2007 στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Πρίγκιπας Κάρολος

inner

Το 2012 ήρθε στο φως ότι ο Κάρολος υποστηρίζει την Μπέρνλι, μετά το φιλανθρωπικό έργο που έκανε στην περιοχή. Μετά την αποκάλυψη η Μπέρνλι του έβγαλε VIP εισιτήριο διαρκείας.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ

inner

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ είναι ίσως το πιο ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δηλωμένος οπαδός της Άστον Βίλα, έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια από κοντα. Επιπλέον το 2006 έγινε πρόεδρος της Αγγλικής Ομοσπονδίας και από τότε βλέπει και πολλά παιχνίδια της εθνικής τους και τελικούς κυπέλλου FA.

Πρίγκιπας Χάρι

inner

Ο Πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να κρατά κρυφές τις προτιμήσεις του και κυρίως παρακολουθεί παιχνίδια της εθνικής ομάδας. Φημολογείται ότι υποστηρίζει την Άρσεναλ. Πάντως ο γάμος του φέτος συμπίπτει με τον τελικό του FA Cup ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Κέιτ Μίντλετον

inner

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ λέγεται ότι υποστηρίζει την ίδια ομάδα με τον σύζυγό της, δηλαδή είναι με την Άστον Βίλα. Παρόλα αυτά το 2015 σε μία εκδήλωση, της είχε ξεφύγει ότι υποστηρίζει Τσέλσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x