Κύπελλο Ελλάδας

Βρύζας: «Την Πέμπτη θα αποφασίσουμε για την έδρα του τελικού»

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει γνωστή η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Στο Δ.Σ. της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, θα αποφασιστεί η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζήσης Βρύζας μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού στην Ομοσπονδία τόνισε πως υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την έδρα του τελικού, όμως όλα θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του επόμενου Συμβουλίου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βρύζας μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης

Για την διαδικασία της κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου: «Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είναι μία κλήρωση Κυπέλλου. Παρότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διαδικασία παρέμεινε απλή. Αναφερόμαστε στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και περιμένουμε να δούμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, και να δούμε τις καλύτερες ομάδες στον τελικό».

Για την έδρα του τελικού: «Την Πέμπτη στο Συμβούλιο θα λάβουμε την απόφαση. Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας».

Για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο: «Θα δώσουμε μία μάχη και μακάρι να την κερδίσουμε».

Για την υπόθεση του Κάρλος Ζέκα: «Ο Ζέκα είναι μία επιλογή που πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, το διαδικαστικό κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τρέχουμε όλες τις διαδικασίες για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x