Αγγλία

Κόντε: «Πιο εύκολο να υπερασπιστείς τον τίτλο στην Ιταλία»

Δύσκολο χαρακτήρισε το έργο της Τσέλσι να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τόνισε πως στην Ιταλία ήταν ευκολότερο επειδή δεν δυνάμωναν τόσο οι αντίπαλες ομάδες.

Πολύ πιο εύκολο, σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, είναι το εγχείρημα να διατηρήσεις τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ, αφού στο Νησί οι μεγάλες ομάδες δυναμώνουν περισσότερο με τις μεταγραφές σε αντίθεση με την κατάσταση που είχε αντιμετωπίσει στην πατρίδα του.

«Όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα με την Γιουβέντους περίμενα τη Μίλαν να είναι διεκδικήτρια, αλλά πούλησαν τον Ιμπραΐμοβιτς και στον Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε αποδυναμώθηκαν πολύ» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Δεν ήταν απλή η δεύτερη φορά, αλλά ήταν σίγουρα πιο εύκολη. Εδώ (σ.σ στην Αγγλία), από την περσινή στη φετινή σεζόν έχεις δυνατές ομάδες που τώρα έχουν ενισχυθεί περισσότερο».

Μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Μάντσεστερ Σίτι οι «μπλε» έμειναν στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας και ο Κόντε τόνισε πως αυτό το παιχνίδι «έδειξε» τις δυσκολίες διατήρησης του τίτλου.

«Νομίζω ότι πέρυσι κάναμε πολύ καλή δουλειά, γιατί πήραμε το πρωτάθλημα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι ήταν και πέρυσι μια φανταστική ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Και τώρα μετά από ένα καλό μεταγραφικό παζάρι, έχουν βελτιωθεί πολύ. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα».


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x