Γερμανία

Δανεικός στο Αννόβερο ο Βίμερ

Στο Αννόβερο, με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Βίμερ, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του από την Στόουκ.

Τόσο ο Χορστ Χελντ όσο και ο Αντρέ Μπράιτενραϊτερ τον ήθελαν εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του Αννόβερου, ταξίδεψαν μέχρι την Αγγλία για να μιλήσουν μαζί του και να τον πείσουν να συνεργαστούν!

Κάπως έτσι, ο Κέβιν Βίμερ θα γίνει κάτοικος Κάτω Σαξονίας για την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει μάλιστα και οψιόν αγοράς του Αυστριακού αμυντικού από την Στόουκ, που υποβιβάστηκε από την Premier League…

«Εκτός από τα αθλητικά του προσόντα ο Κέβιν μας έπεισε και στη συνάντηση που είχαμε μαζί του. Είναι αυτό που ψάχνουμε στο ποδόσφαιρο, θα ήθελε να αναλάβει πρωτοβουλίες στο Αννόβερο και να βρει την παλιά του φόρμα», δήλωσε ο Μπράιτενραϊτερ για το νέο μεταγραφικό του απόκτημα.

Ο Βίμερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πότερς» μέχρι το 2022 αλλά είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με την Στόουκ από τον περασμένο Ιανουάριο. Στο Αννόβερο προσβλέπουν ότι ο 25χρονος στόπερ, που «έφτιαξε» το όνομά του με την Κολωνία από το 2012 μέχρι το 2015, θα καλύψει το κενό του Σαλίφ Σανέ ο οποίος μετακόμισε στη Σάλκε.

«Χέλντ και Μπράιτενραϊτερ μου έδωσαν μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουν να πετύχουν στο Αννόβερο αι τι ρόλο μπορώ να παίξω εγώ σε αυτό. Ήταν πολύ πειστικοί και αμέσως είχα ένα καλό συναίσθημα για αυτό. Ήθελα πολύ να γίνει αυτή η αλλαγή», σχολίασε από την πλευρά του ο Βίμερ, που κόστισε στη Στόουκ 19 εκατομμύρια ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε από την Τότεναμ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x