Stoiximan Super League

Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μιχαήλ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεόφυτου Μιχαήλ, για ένα χρόνο με την μορφή του δανεισμού, από τον ΑΠΟΕΛ.

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να προχωράει στην απόκτηση του Νεόφυτου Μιχαήλ με τον Κύπριο τερματοφύλακα να έρχεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του Κύπριου τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ είναι 24 χρονών με 1.90 μ. ύψος και έχει παίξει στη θέση του τερματοφύλακα στις ομάδες των Ολυμπιακού Λευκωσίας, Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Νέας Σαλαμίς, του Άρη Λεμεσσού και του ΑΠΟΕΛ.

Ο Νεόφυτος θα έρθει με την άδεια της ομάδας του να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
».

Παράλληλα, την εν λόγω κίνηση επιβεβαίωσε και ο ΑΠΟΕΛ, μέσω της δικής του ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του, η οποία ανέφερε:

«Κατ‘ αρχήν συμφωνία δανεισμού Νεόφυτου Μιχαήλ. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία δανεισμού του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ως εκ τούτου έχει δοθεί άδεια στον ποδοσφαιριστή για να μεταβεί στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x