Stoiximan Super League

Δάρας: «Εντάσεις υπάρχουν σε όλες τις ομάδες»

Για όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο, μίλησε ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Χρήστος Δάρας, που τόνισε ότι εντάσεις υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Μάλιστα, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δάρας στο Libero 107,4

Για τις εντάσεις στα εσωτερικά του Πανιωνίου και την άδεια σε Μασούντ και Οικονόμου: «Σε όλες τις ομάδες μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Εμείς όμως τις ξεπερνάμε και συνεχίζουμε. Το θέμα έχει τελειώσει. Όπως είδατε και από την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Οι παίκτες πήρανε άδεια όχι τιμωρία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία κατάσταση έντασης και έτσι με αυτή την άδεια η ΠΑΕ δεν τιμωρεί τους παίκτες αλλά τους δίνει χρόνο ώστε να ηρεμήσουν να βρουν και ψυχολογικά τον εαυτό τους».

Για την πιθανή παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη: Ανέκαθεν οι σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων ήταν άριστες οπότε ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια θα γίνει και φέτος.

Για τον αγώνα και το ποια ομάδα είναι φαβορί: «Από τη βαθμολογία και μόνο όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει ότι φαβορί είναι λογικά ο ΠΑΟΚ. Δεν λέει τίποτα ότι δεν κερδίζει εκτός έδρας καθώς είναι ανίκητος εντός και είναι πρωτοπόρος. Σίγουρα μετράνε και άλλοι παράγοντες, όπως ότι εμείς παίζουμε εντός έδρας και έτσι μειώνει τη δύναμη του φαβορί καθώς η έδρα μας τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ».

Για τη διαιτησία του πρωταθλήματος: Εμείς σαν Πανιώνιος έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία φέτος. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε βασικά παράπονα

Για το αν είναι πιο εμπορικό το πρωτάθλημα φέτος: «Η εμπορικότητα δεν έχει σχέση με το πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα φέτος είναι όντως πιο ανταγωνιστικό όλες οι ομάδες είναι κοντά. Πέρσι καλώς η κακώς ο ένας είχε φύγει μπροστά, τώρα όλοι είναι μαζί. Το ότι φέτος όλες οι ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά δείχνει ότι είναι κοντά και αγωνιστικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x