Stoiximan Super League

Δάρας: «Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα»

Υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού αλλά και των ομάδων που δεν έχουν άδεια συμμετοχής τάχθηκε με δηλώσεις του στο πλαίσιο του σημερινού ΔΣ της Super League ο Χρήστος Δάρας.

Σωστή και ρεαλιστική χαρακτήρισε την απόφαση της Super League να αλλάξει την ποινή υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν έχουν άδεια συμμετοχής ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε χαρακτηριστικά πως ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα προκειμένου αυτό να μην χάσει την αξία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση και εμείς σαν Πανιώνιος είμαστε υπέρ διότι και συναισθηματικά και ρεαλιστικά ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα για να μην πέσει η αξία του. Και εμείς σαν ομάδα αγωνιούμε για να τα φέρουμε βόλτα αλλά ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση υπέρ της παραμονής. Δεν μιλήσαμε για τα τηλεοπτικά. Όποιος δεν αδειοδοτηθεί θα τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και θα ισχύουν οι αποφάσεις που ίσχυαν πριν τρία χρόνια. Θα υπάρχει και ένα πρόστιμο έως 20.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να είναι για την επόμενη περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x