Stoiximan Super League

Δάρας στο sportfm.gr: «Θα απολογηθεί για το αλισβερίσι με τον Σάμαρη η προηγούμενη διοίκηση»!

Σχολιάζοντας τις… βόμβες Τσακίρη για το θέμα Σάμαρη, ο Χρήστος Δάρας τονίζει πως ο Πανιώνιος θα κινηθεί νομικά εναντίον της προηγούμενης διοίκησης «και για άλλα θέματα»! Τι απαντά ο Τσάβαλος.

Κατηγορηματικός, αναφορικά με το μείζον θέμα που έχει προκύψει με το ποσοστό μεταπώλησης (25%) του Σάμαρη, το οποίο φέρεται ο Πανιώνιος να πούλησε στον Ολυμπιακό το 2014, μία εβδομάδα πριν τη μεταγραφή του διεθνούς μέσου στην Μπενφίκα, εμφανίστηκε, μιλώντας στο sportfm.gr και στον Νίκο Ράλλη, ο Χρήστος Δάρας.

Σχολιάζοντας τις… βόμβες του Κωνσταντίνου Τσακίρη, που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη, ο πρόεδρος του Πανιωνίου επανέλαβε πως η νυν διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και η τότε διοίκηση, των Βασίλη Τσάβαλου και Νίκου Γκλεζάκου, θα λογοδοτήσει στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στη δικαιοσύνη!

Αποκάλυψε, δε, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, πως «αυτά τα δύο άτομα θα απολογηθούν και για άλλες υποθέσεις»!

Αναλυτικά, ο Χρήστος Δάρας τόνισε στο sportfm.gr: «Ούτε που με ενδιαφέρει οποιοδήποτε αλισβερίσι έχει γίνει με τον Σάμαρη! Αφορά την προηγούμενη διοίκηση, όχι εμένα και τη νυν διοίκηση της ομάδας. Οτιδήποτε έχει γίνει! Η προηγούμενη διοίκηση, με πρόεδρο τον Τσάβαλο και αντιπρόεδρο τον Γκλεζάκο, θα απολογηθούν για αυτή την ιστορία».

Όσο για τη χθεσινή θέση του, με την οποία… σαν να επιβεβαίωνε πως όντως κάτι έχει συμβεί, είπε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι για αυτά τα δύο άτομα, τους Τσάβαλο και Γκλεζάκο, όταν ηρεμήσουμε, θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους. Και όχι μόνο για την υπόθεση Σάμαρη, αλλά και για άλλες υποθέσεις…».

Να συμπληρώσουμε, τέλος, πως το sportfm.gr επικοινώνησε και με τον κ. Τσάβαλο, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση. Αρκέστηκε μόνο να πει: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση, πλέον, με την ιστορία του Πανιωνίου». Όταν του είπαμε, δε, πως ο κ. Δάρας και η νυν διοίκηση του Πανιωνίου θα κινηθούν νομικά εναντίον του, απάντησε: «Αν κινηθούν νομικά εναντίον μου, τότε θα ξαναμπώ στην ιστορία του Πανιωνίου…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x