Stoiximan Super League

Δάρας στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι θα ψηφιστεί ομόφωνα και η ανακατανομή εσόδων»

Ο Χρήστος Δάρας εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την ικανοποίησή του για τις ριζικές αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στο τι θα χρειαστεί για να σφραγιστεί και η ανακατανομή των εσόδων.

Την ικανοποίησή του για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρθηκε και στο «φλέγον» θέμα της αναδιανομής των εσόδων, ξεκαθαρίζοντας πως εφόσον ισχύσουν οι «λογικές», όπως τις χαρακτήρισε, προϋποθέσεις των Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, τότε θα ψηφιστεί ομόφωνα η ανακατανομή των τηλεοπτικών.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 ο Χρήστος Δάρας

«Για να το ψηφίσει ο Πανιώνιος, όπως και οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σημαίνει πως όντως βλέπουμε θετικά τις σημερινές αποφάσεις. Αλλιώς δεν θα τις ψηφίζαμε… Η κουβέντα σήμερα θα αφορούσε και την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, ωστόσο για αυτό το θέμα δεν πάρθηκε ακόμα απόφαση. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζήτησαν να είναι ξεκάθαρο το ιδιοκτησιακό καθεστώς όλων των ΠΑΕ και να μην υπάρχουν αχυράνθρωποι σε προεδρικές θέσεις. Να είναι ξεκάθαρα όλα αυτά. Εφόσον αυτές οι προϋποθέσεις που έθεσαν οι μεγάλοι ισχύσουν, τότε λογικά την προσεχή Δευτέρα, στο νέο ΔΣ, θα ψηφιστεί ομόφωνα από όλους η ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

Εμάς σαν Πανιώνιος μας καλύπτει το γεγονός πως εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις, θα ψηφιστεί από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Άλλωστε δεν μας αγγίζουν αυτές οι προϋποθέσεις. Στον Πανιώνιο είναι γνωστά και δεδομένα το σε ποιον ανήκει τι. Κάποτε, κάποια στιγμή θα έπρεπε παντού να είναι ξεκάθαρο αυτό. Δε νομίζω πως είναι λάθος που έθεσαν αυτές τις προϋποθέσεις οι μεγάλοι για να προχωρήσει η αναδιανομή των εσόδων».


Ερωτηθείς για το αν θα ήταν λύση η αναδιάρθρωση και στη Football League, είπε: «Αν αυτή τη στιγμή μπορούσαν να λύουν τα οικονομικά τους προβλήματα με το να μειωθούν οι ομάδες, τότε σίγουρα θα ήταν το καλύτερο να συμβεί. Είναι προτιμότερο να υπάρχουν 14 ομάδες στη Β’ Εθνική και να είναι όλες εντάξει οικονομικά, παρά να υπάρχουν 18-20 ομάδες και να μην μπορούν να επιβιώσουν».

«Ας μπορέσουν κι άλλες ομάδες να μιμηθούν τον Πανιώνιο. Το πώς δουλεύει με τα νέα παιδιά και πως αναδεικνύει παίκτες, είτε σε μικρή ηλικία, είτε σε μεγαλύτερη. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλό του Πανιωνίου» ήταν το λιτό σχόλιο του κ. Δάρα σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι των Νεοσμυρνιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x