Stoiximan Super League

Δέκα μέρες εκτός ο Ρομπέρτο

Εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δέκα ημέρες θα παραμείνει ο Ρομπέρτο, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Ενοχλήσεις στο μηνίσκο του γονάτου του έχει ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Λιγότερο δυσάρεστα, απ’ ό,τι αρχικά φοβούνταν, είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Ρομπέρτο! Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται οι ενοχλήσεις που νιώθει στο μηνίσκο ο Ισπανός τερματοφύλακας, ωστόσο αυτό θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Όπως είναι φυσικό, ο Ρομπέρτο θα χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το προσεχές σαββατοκύριακο. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να επισπεύσουν την επιστροφή του, καθώς επιθυμία τους είναι να βρίσκεται στο 100% έτοιμος για το ντέρμπι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (8/2).

Έτσι, από αύριο (21/1) ο Ισπανός τερματοφύλακας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να επανέλθει ξανά στην αγωνιστική δράση, καθώς εκτός από τo ματς με το «Δικέφαλο του Βορρά» το Φεβρουάριο ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του Πειραιά στο Europa League με την Ντνίπρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x