Champions League

Δεκαεπτά σκάουτερς θα παρακολουθήσουν τον Ντεμπελέ και τον Τίρνι!

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 17 σκάουτερς θα παρακολουθήσουν από κοντά το Μούσα Ντεμπελέ και τον Κίραν Τίρνι στον αγώνα της Σέλτικ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Έντονο ενδιαφέρον για το Μούσα Ντεμπελέ και τον Κίραν Τίρνι έχουν επιδείξει 17 ομάδες, καθώς οι ενδιαφερόμενες ομάδες έστειλαν τους δικούς τους ανθρώπους προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο παίκτες στην αναμέτρηση της Σέλτικ με την Μπάγερν Μονάχου στη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σκωτσέζικης «Daily Record», ανάμεσα στις 17 ομάδες που θα βρίσκονται στο «Σέλτικ Παρκ» για να δουν τα δύο αστέρια του Σκωτσέζικου συλλόγου είναι μεγάλες ομάδες όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ. Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες των πρωταθλητών Σκωτίας αναμένεται να αγωνιστούν βασικοί στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους σκάουτερς να τους παρακολουθήσουν στον συγκεκριμένο αγώνα.

Να σημειωθεί ότι ο Μούσα Ντεμπελέ κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας την Δευτέρα εξαργυρώνοντας έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, όπου την περσινή χρονιά πέτυχε 32 γκολ σε 49 αγώνες. Επίσης ο Τίρνι που διανύει την δεύτερη του χρονιά στην πρώτη ομάδα της Σέλτικ με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο, έγινε πρόσφατα αρχηγός στους «Κέλτες», ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμα 6 χρόνια, δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στην αξία του.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x