Γαλλία

Δελεάζει Εμπαπέ με «βασιλικό» συμβόλαιο η Παρί

Νέο ηγεμονικό συμβόλαιο προσφέρει στον Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί για να "κόψει την όρεξη" στους...μνηστήρες του.

"Διακαής" πόθος μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, με κυριότερες τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι και για το λόγο αυτό η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει νέο «μυθικό» συμβόλαιο για να τον κρατήσει στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την «Εl Pais», λοιπόν, η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι έτοιμη να του προτείνει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο με διάρκεια έως το 2025 και ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 46 εκατ. ευρώ.

Ο Εμπαπέ αποτελεί βασική προτεραιότητα για το σχεδιασμό της ομάδας του Τόμας Τούχελ, κάτι το οποίο, άλλωστε, δεν κρύβει και ο Λεονάρντο:«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Εμπαπέ αποτελεί προτεραιότητα και ότι είναι σημαντικός για το σύλλογο. Είναι χαρισματικός, ο κόσμος τον λατρεύει και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε έναν ποδοσφαιριστή σαν αυτόν στις τάξεις μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της γαλλικής ομάδας από τον περασμένο Μάρτιο να ανανεώσει το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού, ώστε να "κόψει τον αέρα" των διεκδικητών του, αυτός δεν έχει συναινέσει έως τώρα σε κάτι τέτοιο και οι ιθύνοντες των Παριζιάνων κάθονται σε...αναμμένα κάρβουνα.

Θυμίζουμε ότι η Παρί απέκτησε το 2017 ως δανεικό από τη Μονακό τον Εμπαπέ (λόγω του FFP και της μεταγραφής Νεϊμάρ) και το επόμενο καλοκαίρι κατέβαλε 180 εκατ. ευρώ στη διοίκηση των Μονεγάσκων για να τον κάνει δικό της έως το 2022.

Σε δύο χρόνια στην Παρί, έχει 46 γκολ σε 56 συμμετοχές στη Ligue 1, αλλά και 8 γκολ στο Champions League, νούμερα αναμφίβολα πολύ εντυπωσιακά για έναν 20χρονο.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x