Stoiximan Super League

Δεληγιαννίδης: «Έχουμε ακόμα 15 τελικούς»

Στη σημασία του εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στάθηκε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Δεκαπέντε «τελικούς» έχουν μπροστά τους στον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης στην κάμερα του «ΟΦΗ TV».

«Στο σημείο που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Για εμάς έχουν μείνει 15 τελικοί και ξεκινάμε από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς που θέλουμε. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει ότι είναι μια καλή ομάδα. Αυτό μας δίνει κίνητρο και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος χαφ των Κρητικών και πρόσθεσε:

«Όταν παίζουμε στην έδρα μας θέλουμε να ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλές νίκες στο πρωτάθλημα. Έχουμε μόνο δυο νίκες, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αυτό νομίζω ότι λέει κάτι. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο κι έτσι το να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο της ομάδας είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Καταλήγοντας, ο νεαρός χαφ υπογράμμισε ότι «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίζει, ξέρουμε ότι τον έχουμε στενοχωρήσει αρκετές φορές φέτος αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να τους δείξουμε τι αξίζουμε και να μας χειροκροτήσει στο τέλος του παιχνιδιού την Κυριακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x