Super League 2

Δέλλας: «Δείξατε τι ομάδα έχουμε»

Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχάρη στην προπόνηση της Πέμπτης τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, ενώ τους τόνισε παράλληλα ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα.

Όπως είναι λογικό η παρουσία της ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, που συνοδεύτηκε με το 1-1 στο Φάληρο, έχει φέρει ευφορία στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο». Ο Τραϊανός Δέλλας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά τους επεσήμανε ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί από εδώ και πέρα. Αρχής γενομένης από τον ματς της Κυριακής κόντρα στον Αχαρναϊκό.

«Δείξατε σ’ όλη την Ελλάδα, με την εμφάνιση που κάνατε τι ομάδα έχουμε. Τώρα θα δείτε την Κυριακή, το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και θα σας το ξαναπώ ότι πρέπει να είστε όλοι έτοιμοι, διότι θα παίξετε όλοι και θα χρειαστείτε όλοι. Όσο ανεβαίνουμε πιο ψηλά και προχωράμε, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί», είπε αρχικά ο 39χρονος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του:

«Τώρα να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Θυμάστε τι έγινε στον πρώτο γύρο και πόσο δυσκολευτήκαμε και πόση ενέργεια χρειάστηκε να ξοδέψουμε, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση τα είχε βρει σκούρα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με τον Αχαρναϊκό, που διεξήχθη στη Ριζούπολη, κάνοντας ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς έχανε με 1-0 μέχρι το 90’ και τελικά πήρε τη νίκη (2-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x