Stoiximan Super League

Δέλλας: «Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με έναν αγχωμένο αντίπαλο»

Στο άγχος των παικτών του Άρη απέδωσε την εξέλιξη του αγώνα και τη νίκη του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Τράι» τόνισε πως μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να σκοράρουν πριν την αποβολή. Θεωρεί πως έχασαν τη συγκέντρωσή τους και ζήτησε από τους παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο να έχουν υπομονή και χαρακτήρισε ιστορική τη συγκεκριμένη επιτυχία για την ομάδα του, ξεκαθαρίζοντας πως βασικός στόχος του Παναιτωλικού είναι να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε να πάρουμε κάτι κόντρα σε μια ομάδα που ξέραμε ότι είναι πιεσμένη αρκετά, γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να μπει καλύτερα να μπει στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίτερα από την αποβολή.

Στη συνέχεια, χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Είπαμε στο ημίχρονο ότι χρειαζόμαστε πολύ υπομονή και να γυρίσουμε την μπάλα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω. Δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να σκοράρει με δέκα παίκτες, αλλά το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ μας.

Είχαμε μια καλή παρουσία και οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι ιστορική νίκη, γιατί, απ' ότι ξέρω, είναι η πρώτη φορά που φεύγει νικητής από εδώ ο Παναιτωλικός. Ο στόχος του Παναιτωλικού είναι να εξασφαλίσει την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x