Γ' Εθνική

«Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν καθόλου»

Βελτιωμένη θέλει να δει την ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας, όπως δήλωσε στη NOVA. «Είχαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας που δε μου άρεσαν καθόλου», τόνισε ο 37χρονος προπονητής.

Προβληματισμένος με τα κενά διαστήματα που έχει η ΑΕΚ στα παιχνίδια της εμφανίστηκε μέσω της NOVA ο προπονητής της Τραϊανός Δέλλας και ανέφερε ότι θα δουλέψουν αυτός και οι παίκτες του στη διακοπή για να διορθώσουν όσα δεν του αρέσουν στην ομάδα.

Ωστόσο, την Κυριακή (29/12) η Ένωση έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

«Πάντα υπάρχουν πράγματα για να διορθώνεις. Αυτό δε σταματάει ποτέ. Σε πολλούς αγώνες δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν καθόλου, αλλά είναι θέματα που θα τα συζητήσουμε με τους παίκτες. Θα δουλέψουμε το διάστημα της διακοπής για να τα διορθώσουμε», σχολίασε και στη συνέχεια έκανε τις ευχές του για το νέο έτος.

«Οι ευχές μπορεί να είναι τετριμμένες, αλλά η υγεία είναι το πρώτιστο που θέλω να ευχηθώ στους φιλάθλους μας να έχουν. Μ' αυτό το αγαθό μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ξέρουμε όλοι ότι η χώρα περνάει δύσκολα. Ο κόσμος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Εάν σ' αυτή την κατάσταση μας έφεραν τα "εγώ" μας, νομίζω ότι το "κλειδί" για να ξεφύγουμε είναι το "εμείς". Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η αλληλεγγύη είναι ένα απ' αυτά. Θα πρέπει να εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό τόσο αυτές τις μέρες, όσο και γενικά στη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα. Για μένα το "εμείς" και στην ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο
», κατέληξε ο νεαρός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x