Stoiximan Super League

Δέλλας: «Κρατάω μόνο τη νίκη»

Το αποτέλεσμα, αλλά όχι και την εμφάνιση της ομάδας, δήλωσε πως κρατάει από το πρώτο νικηφόρο ματς της φετινής σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου, της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Ο «Κολοσσός» εμφανίστηκε ανακουφισμένος από την πρώτη νίκη, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας εντός έδρας από τον Ατρόμητο, το τρίποντο ήταν μονόδρομος. Ωστόσο ο τεχνικός του Παναιτωλικού, υπογράμμισε πως περιμένει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια.

Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ημασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Ο Δέλλας μάλιστα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο δημιουργικό κομμάτι, όπου η ομάδα του δεν έδειξε την παραγωγικότητα που ο ίδιος επιθυμούσε: «Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί. Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς. Η διακοπή θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x