Stoiximan Super League

Δέλλας: «Μη βιαστείτε, η ΑΕΚ θα γυρίσει»

Ο μόνος που πραγματικά θυμίζει ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Κι ενόψει των αποφάσεων που αναγκαστικά θα πάρουν και οι παίκτες του, το θύμισε με παθιασμένο τρόπο και σ’ εκείνους.

Το πάθος και η αποφασιστικότητά του είναι τα μόνα που θυμίζουν ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό.

Και παρά την πίκρα για τον υποβιβασμό, ο Τραϊανός Δέλλας τα επιστράτευσε ξανά στην πρώτη προπόνηση της «Ένωσης» μετά το τραγικό βράδυ της Κυριακής.

Μιλώντας λοιπόν στους παίκτες του, ο «Κολοσσός» αναγνώρισε πως η φάση που περνούν είναι δυσβάσταχτη. Τόνισε ωστόσο ότι όποιες αποφάσεις κι αν λάβουν για το μέλλον τους, θα πρέπει να το κάνουν με ένα δεδομένο: Πως η ΑΕΚ θα γυρίσει γρήγορα και δυνατή.

«Είναι δύσκολη στιγμή και για την ΑΕΚ και για εμάς. Δεν πρέπει όμως να πάρουμε βεβιασμένες αποφάσεις. Σίγουρα θα κοιτάξετε το μέλλον σας, αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε το πού θα πάτε», τους είπε λίγο πριν την προπόνηση.

Κι αφού τους τόνισε χαρακτηριστικά πως «όπου κι αν παίζει του χρόνου -είτε στη Σούπερ Λίγκα, είτε στη δεύτερη, είτε στην τρίτη κατηγορία- η ΑΕΚ θα γυρίσει σύντομα πίσω», κατέληξε:

«Γι' αυτό μη βιαστείτε. Σκεφτείτε καλά τι απόφαση θα πάρετε. Δεν σας λέω να μείνετε, εσείς θα αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αυτό που σας λέω εγώ είναι να μη βιαστείτε. Γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x