Γ' Εθνική

Δέλλας: «Μπορεί τα μυαλά κάποιων να πήραν αέρα…»

Στην εντύπωση κάποιων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ότι έγιναν… υπερ-παίκτες επειδή έβαλαν πολλά γκολ στον Μανδραϊκό και το Περιστέρι στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Στην κακή νοοτροπία που έδειξαν αρκετοί εκ των παικτών της ΑΕΚ απέδωσε τη ντροπιαστική ήττα (1-0) απ’ τη Θύελλα Ραφήνας ο Τραϊανός Δέλλας.

Προσπαθώντας να εξηγήσει την κακή εικόνα της ομάδας, ο «Κολοσσός» τόνισε ότι ενδεχομένως κάποιοι απ’ τους ποδοσφαιριστές του να πίστεψαν ότι είναι πολύ καλύτεροι επειδή προέρχονταν από ευρείες νίκες επί του Μανδραϊκού και του Περιστερίου.

«Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε και γι' αυτό υπάρχει δικαιολογία. Μπορεί να φταίνε τα πολλά γκολ των προηγούμενων αγώνων, μπορεί τα μυαλά κάποιων να πήραν αέρα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο την αξία του, όχι πριν και μετά. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας και καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου», είπε αρχικά ο Δέλλας.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «είναι κρίμα για τον κόσμο που ήρθε να δει την ομάδα», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Τον στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας, του δώσαμε πίκρα και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κακό από αυτό το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε και όπως έχω πει από την αρχή, πρέπει να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε. Στο δεύτερο δεν είχαμε ηρεμία στην τελική προσπάθεια και σε μια αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x